Qigong

Qigong

Nieuw bij MS-Anders: een inspirerende combi van Qigong, adembeheersing en mindful bewegen. Deze eeuwenoude, rustige manier van lichaamstraining op muziek verbetert de balans, de beenkracht en versterkt de spieren en gewrichten. De groepsles begint met een rustige warming-up: het losmaken van de gewrichten en spieren.

Dan volgen oefeningen in rustig ademhalen met aandacht, en begin je de langzame Qigong bewegingen. Op de achtergrond klinkt mooie rustige muziek, zo vervloeien de bewegingen tot een harmonieuze, ritmische dans.  Plezierige ontspanning en een innerlijke energieboost:

Amsterdam

Elke woensdag  van 11.00 tot 12.00 uur

Meld je aan via info@ms-anders.nl.

Eigen bijdrage €2.50 per keer

===============================================================================

Ik wil ook meedoen!

Heb jij MS en wil je ook meedoen aan een dansworkshop, de RGM cognitietraining op muziek, aanschuiven bij de partnergroep, een lezing bijwonen van het UWV, van onze diëtiste, een mindfulness- of een blaastraining volgen die is afgestemd op MS, leren je innerlijke stress aan te pakken met EFT … maar dan in een plaats bij jou in de buurt? Laat het ons weten. Stuur je wensen naar info@ms-anders.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we de activiteit bij jou in de buurt.

===============================================================================