Nieuwskrant MSinfo: word ook abonnee

De papieren MSinfo is een dikke nieuwskrant die 4 tot 6 x per jaar op de mat valt bij abonnees: mensen met Multiple Sclerose, zorgverleners en natuurlijk in alle poliklinieken en MS-centra. Deze populaire nieuwskrant op tabloidformaat is uitgegroeid tot het lijfblad van talloze mensen met Multiple Sclerose. Typerend zijn de portretten, verhalen die we optekenen van mensen die met MS te maken krijgen in hun leven. Altijd positief van toon, tegelijk eerlijk en open, bedoeld om anderen (jou dus) een inkijkje te gunnen in de vele kanten die MS heeft.

Lastige onderwerpen gaan we niet uit de weg. Wat mag een aanval van MS kosten? Hoe erg is ’t als je je plas niet kunt ophouden? Wat moet je, als je merkt dat je partner cognitief steeds verder achteruit gaat? En kan het ook anders, bestaan er ook behandelingen zónder bijwerkingen? Die je lijf zelf sterker maken?

Inmiddels zijn er al heel wat MSinfo’s verschenen, 22 jaargangen alweer. Sinds enkele jaren heeft onze diëtiste Marian Noordam een eigen rubriek waarin ze vragen over voeding beantwoordt.

Nog geen abonnee? Stuur een mail met je adresgegevens naar redactie@ms-anders.nl. Als je MS hebt, krijg je de nieuwskrant gratis toegezonden. Eenmaal per jaar vragen we je om een vrijwillige bijdrage.