Nieuwe RGM oefenmethode  ‘Zet het brein in beweging!’ 

Heb je zin om je zintuigen en je brein te prikkelen op muziek en aanstekelijke ritmes? Doe dan mee met de nieuwe RGM oefentherapie ‘Zet het brein in beweging’. Tien inspirerende RGM bijeenkomsten georganiseerd door MS-Anders.

De RGM (Ronnie Gardiner methode) is een oefenmethode die de zintuigen en daarmee verschillende hersendelen stimuleert. De methode maakt op een speelse manier gebruik van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor en gevoel. Het doel van de methode is om de samenwerking tussen linker- en rechter hersenhelft te verbeteren en de aanleg van nieuwe netwerken in de hersenen te stimuleren. Hierdoor kunnen natuurlijke patronen, die eerder waren verstoord, worden hersteld. Dit proces (plasticiteit van het brein of neuroplasticiteit) wordt de laatste jaren meer en meer onderbouwd door de wetenschap. RGM stimuleert coördinatie, concentratie, lezen en spraak, gevoel voor ritme, zelfbewustzijn, balans, geheugen, motorische vaardigheden, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden.

Bekijk hier de Flyer U kunt zich aanmelden via info@ms-anders.nl

Eigen bijdrage voor 10 workshops is € 65,- (de rest legt MS-Anders bij)

Locatie Datum Tijd

D

===============================================================================

Ik wil ook meedoen!

Heb jij MS en wil je ook meedoen aan een dansworkshop, de RGM cognitietraining op muziek, aanschuiven bij de partnergroep, een lezing bijwonen van het UWV, van onze diëtiste, een mindfulness- of een blaastraining volgen die is afgestemd op MS, leren je innerlijke stress aan te pakken met EFT … maar dan in een plaats bij jou in de buurt? Laat het ons weten. Stuur je wensen naar info@ms-anders.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we de activiteit bij jou in de buurt.

===============================================================================