MS & UWV voorlichting

Verzekeringsarts Bernadette Linssen, arbeidsdeskundige Diane van Herk en Herman Talsma van het UWV  geven voorlichting over het hele traject vanaf ziekmelding tot aan de UWV keuring (2 jaar later).

Alles komt voorbij: waar krijg ik mee te maken als ik ziek ben, rechten en plichten van werkgever en werknemer, re-integratie, aanpassingen, wat verandert er aan het inkomen, Wet verbetering Poortwachter, WIA beoordeling etc.

Tijdens de presentatie is er ruimte voor korte vragen. Na de voorlichting is er gelegenheid om persoonlijke vragen met de sprekers door te nemen.

Zit je nog midden in de worsteling om je werk wel-of niet- op te geven? Dan moet je zeker komen!

Aanmelden via info@ms-anders.nl of bellen via 020 – 611 66 66.

Bekijk de flyer.

De kosten? Die zijn voor rekening van MS-Anders. Maar eh….. een eigen bijdrage wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld.

D

===============================================================================

Ik wil ook meedoen!

Heb jij MS en wil je ook meedoen aan een dansworkshop, de RGM cognitietraining op muziek, aanschuiven bij de partnergroep, een lezing bijwonen van het UWV, van onze diëtiste, een mindfulness- of een blaastraining volgen die is afgestemd op MS, leren je innerlijke stress aan te pakken met EFT … maar dan in een plaats bij jou in de buurt? Laat het ons weten. Stuur je wensen naar info@ms-anders.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we de activiteit bij jou in de buurt.

===============================================================================