MS Partnerdagen

Eenmaal per kwartaal organiseren we een bijeenkomst met partners van een vrouw of man die MS heeft. Deze dagen zijn tot stand gekomen op initiatief van de partners zelf, vanuit hun behoefte om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Hiermee faciliteren we een ontmoetingsplek voor mensen die samenleven met een partner die MS heeft. Dat zorgt voor ontmoetingen die er in de thuissituatie meestal niet zijn. Dat doen we nu al meerdere jaren, de meerwaarde van zo’n informele bijeenkomst is groot, zo geven de deelnemers zelf aan.

De input en wensen van de partners vinden we belangrijk en staan nog steeds centraal bij het vaststellen van het programma voor deze dagen. Geen mens en/of MS is hetzelfde, maar veel thema’s en ervaringen zijn wel vergelijkbaar. Door veel uit te wisselen kan iedereen er iets uithalen voor zichzelf. En wanneer je met elkaar deelt, geef je vaak een ander ook iets mee.

Deelnemers vertellen ons dat ze tijdens de partnerdagen herkenning en erkenning vinden. Vaak biedt dat weer nieuwe ideeën, perspectieven en/of energie om mee te nemen naar huis. En dat is precies waar wij als MS-Anders voor (be)staan.

Data 2019:
· Zaterdag 21 september, 10.30 – 15.00 uur
· Zaterdag 14 december, 10.30 – 15.00 uur

Data 2020: moeten nog worden vastgesteld.

De bijeenkomsten worden begeleid door (medisch) maatschappelijk werker Jan Jaap Karsten. Aanmelden kan via maatschappelijkwerk@ms-anders.nl. Eventuele vragen kun je naar hetzelfde e-mailadres sturen.

PS. In het voorjaar van 2019 heeft een interview met Jan Jaap gestaan in de nieuwskrant MSinfo. Klik hier om dit na te lezen.

D

===============================================================================

Ik wil ook meedoen!

Heb jij MS en wil je ook meedoen aan een dansworkshop, de RGM cognitietraining op muziek, aanschuiven bij de partnergroep, een lezing bijwonen van het UWV, van onze diëtiste, een mindfulness- of een blaastraining volgen die is afgestemd op MS, leren je innerlijke stress aan te pakken met EFT … maar dan in een plaats bij jou in de buurt? Laat het ons weten. Stuur je wensen naar info@ms-anders.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we de activiteit bij jou in de buurt.

===============================================================================