Help mee als bedrijf

Ons werk wordt enkel mogelijk gemaakt door giften van donateurs en bedrijven. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, hebben wij ieders hulp hard nodig. Uw maatschappelijke betrokkenheid kan daarbij ontzettend helpen.

Openhartig. Zorgvuldig. Betrouwbaar. Eerlijk. Anders.
Dat is waar MS-Anders voor staat en wat kan bedragen aan een goede samenwerking.

Hieronder een aantal mogelijkheden:

Financiële donatie
Indien u MS-Anders wilt steunen met een éénmalige donatie dan kan dat online of per overboeking op rekeningnummer NL73 ABNA 060 7190 728 t.n.v. Stichting MS-Anders o.v.v. bedrijfsdonatie.

Wilt u ons als bedrijf structureel steunen dan geeft u ons de zekerheid van inkomsten voor een langere termijn. Ieder bedrijf is anders en daarom overleggen wij graag met u hoe wij het voor u passend kunnen maken. U bepaalt zelf de frequentie van uw donatie. U kunt uw machtiging op elk moment intrekken.

Een gift aan Stichting MS-Anders kan fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst.

Salarisdonatie
Steun samen met uw medewerkers Stichting MS-Anders. Een goed middel om medewerkers bij de donatie te betrekken is het salarisdonatieprogramma. Hierbij wordt de gift bepaald door donatie van een (klein) vast deel, of een percentage van het nettoloon van de medewerker. Men kan ook doneren in salarisuren of door het schenken van verlofdagen. Het bedrijf kan ervoor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.

Productsponsoring
Stichting MS-Anders houdt de kosten zo laag mogelijk om zoveel mogelijk te besteden aan de doelstelling. We kijken dan ook graag samen met u welke producten of diensten van uw bedrijf hieraan kunnen bijdragen. Hierbij kunt u denken aan papier, software, hobbymateriaal, producten voor goodiebags tijdens evenementen en de boodschappen voor de MS-Anders kinder- en jeugdkampen.

Dienstensponsoring
Bij het sponsoren van diensten kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het vrijwillig meehelpen tijdens evenementen van MS-Anders, het leveren van vervoer voor de spullen van de MS-Anders kinder- en jeugdkampen, het bouwen en onderhouden van de website, maar ook met de expertise van uw bedrijf kunt u MS-Anders op allerlei manieren in natura van dienst zijn. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Partnership
Als partner van MS-Anders zoeken wij naar een passende manier van samenwerking.

Projectpartner
Uw organisatie verbindt zich aan een specifiek project. De invulling van dit partnership bepalen we gezamenlijk.

Maatschappelijk partner
Als maatschappelijk partner verbindt uw organisatie zich voor een langere tijd aan MS-Anders. De maatschappelijk partners steunen de stichting met structurele inkomsten om de projecten of onderzoeken te kunnen uitvoeren. De invulling van het maatschappelijk partnerschap bepalen we gezamenlijk.

Acties en evenementen
(jubileum) actie
Indien u een opening of een jubileum viert kunt de genodigden vragen om een donatie te doen in plaats van een cadeau te geven. MS-Anders zorgt voor: een donatiebox, een op maat gemaakte poster in A4 of A5 formaat en via de pagina Start een actie kunt u een pagina aanmaken om uw actie te promoten.

Wij helpen uw graag bij de invulling of uitvoering van een evenement of activiteit en het verstrekken van promotiemateriaal.

Sportieve actie
Sporttoernooi denk daarbij aan een voetbaltoernooi, zeskamp, sponsorloop, Dam tot Damloop.  Via de pagina Start een actie kunt u een pagina aanmaken om uw actie te promoten.

Donatiebox
Iets te vieren? De opening van een nieuwe vestiging, het jubileum van uw bedrijf of een andere feestelijke gelegenheid is een mooie aanleiding om een donatie te vragen aan medewerkers en misschien zelfs klanten. Vraag uw gasten om een vrijwillige donatie in plaats van een bos bloemen of een fles wijn.

De donatiebox is ook geschikt voor in uw winkel of bij de receptie.

DSCF4877

Wat levert het uw bedrijf op?
Naar aanleiding van de donatie zullen wij in overleg een passende tegenprestatie leveren. Dit kan bestaan uit:
– Logo en informatie vermelding op de website
– Logo en informatie vermelding in de MSinfo (nieuwskrant)
– Logo en informatie vermelding in het Online Magazine
– Advertentie in de MSinfo of in het Online Magazine
– Logo en informatieve vermelding in de e-mailnieuwsbrief
– Advertentie in de e-mailnieuwsbrief
– Logo op brochures
– Sponsorvermelding tijdens evenementen

Meer informatie?
Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u contact opnemen met Alicia van Vliet via telefoonnummer 020-611 66 66 of stuur een e-mail naar avanvliet@ms-anders.nl